Política de Cookies: Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant acceptes l'ús de les cookies. Més informació. ACCEPTAR
Marisc són crustacis i mol·luscs (bivalves, cefalòpodes i gasteròpodes) comestibles d'origen marí. Són un ingredient principal en la cuina catalana i la dieta mediterrània en general. Formen part de plats combinats com la paella o la fideuà, però també es presenten com un plat en si, la mariscada.
El musclo és un producte natural i saludable amb un suggerent i deliciós sabor. S'acostuma a menjar al vapor o acompanyat altres plats com les paelles.
4,95 € per KG
La cloïssa fina és la varietat de major valor gastronòmic ja que no és cultivada. Les cloïsses cal bullir-les o fer-les al vapor per obrir-les. Es recomana tenir-la en aigua amb sal prèviament.
42,90 € per kg
Us recomanem bullir o fer al vapor les cloïsses per obrir-les i haver-les tingut en aigua amb sal prèviament.
14,30 € per kg
Les escopinyes són molt apreciades com aperitiu, en arrossos o paelles de marisc.
16,50 € per KG
Gamba langostinera de la millor qualitat. Congelada mantenint totes les seves propietats i sabor per què la puguis conservar por més temps.
14,30 € per kg
Directament de Galicia arriba un dels mariscos més apreciats, la manera habitual de consumir-les és fresques i crues, Tot i que admet altres preparacions.
66,00 € per 25 UD
La petxina variada és una espècia de mol·lusc de la família Pectinidae típica de Galícia, on la trobem sovint com a farcit d'empanades. Similar a la vieira i la ostra però més petita té un gran sabor i una boníssima qualitat culinària.