Política de Cookies: Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant acceptes l'ús de les cookies. Més informació. ACCEPTAR
Aquí trobareu els productes pels paladars més exigents. Peix de platja que arriba a diari de les millor llotges. Del mar a les vostres mans, sense manipulacions i en poques hores.
L' Angula és un peix blau am un alt contingut Lgras i molt valorat a la nostra gastronomia a part de pel seu sabor por les poques existències.
Directament de Galicia arriba un dels mariscos més apreciats, la manera habitual de consumir-les és fresques i crues, Tot i que admet altres preparacions.
66,00 € per 25 UD
La petxina variada és una espècia de mol·lusc de la família Pectinidae típica de Galícia, on la trobem sovint com a farcit d'empanades. Similar a la vieira i la ostra però més petita té un gran sabor i una boníssima qualitat culinària.
Llom de tonyina fresc. El seu sabor, olor i textura són únics. Es pot menjar cru (congelar previament), com cuinat, especialment a la brasa o la planxa per la seva textura carnosa i densa.
22,00 € per UD
La cloïssa fina és la varietat de major valor gastronòmic ja que no és cultivada. Les cloïsses cal bullir-les o fer-les al vapor per obrir-les. Es recomana tenir-la en aigua amb sal prèviament.
42,90 € per kg
L' Angula és un peix blau am un alt contingut Lgras i molt valorat a la nostra gastronomia a part de pel seu sabor por les poques existències. Producte congelat.