Política de Cookies: Aquest lloc web utilitza cookies. Si continues navegant acceptes l'ús de les cookies. Més informació. ACCEPTAR

Aquí trobareu els productes pels paladars més exigents. Peix de platja que arriba a diari de les millor llotges. Del mar a les vostres mans, sense manipulacions i en poques hores.

Gourmets 

  • La varietat europea de llamàntol es diferencia pel seu to blau fosc. És molt apreciat a nivell culinari pel seu sabor i també per ser més escàs. Accepta vàries coccions sent a la planxa o al forn les més comuns.

    25,30 €

    25,30 € per UD

  • El calamantxí és la forma en que coneixem als calamars més petits. Són saborosos i molt apreciats. La forma de cocció més habitual és a la planxa, fregits o arrebossats.

    26,95 €

    53,90 € per KG

  • Directament de Galicia arriba un dels mariscos més apreciats, la manera habitual de consumir-les és fresques i crues, Tot i que admet altres preparacions.

    66,00 €

    66,00 € per 25 UD

  • 22,00 €

    22,00 € per kg

  • La petxina variada és una espècia de mol·lusc de la família Pectinidae típica de Galícia, on la trobem sovint com a farcit d'empanades. Similar a la vieira i la ostra però més petita té un gran sabor i una boníssima qualitat culinària.

    14,30 €
  • Un dels peixos blancs més cotitzats i gustosos. Amb una carn ferma i gustosa, perfecte per fer-la al forn o a la sal.

    33,00 €

    33,00 € per KG

  • Llom de tonyina fresc. El seu sabor, olor i textura són únics. Es pot menjar cru (congelar previament), com cuinat, especialment a la brasa o la planxa per la seva textura carnosa i densa.

    22,00 €

    22,00 € per UD

  • La cloïssa fina és la varietat de major valor gastronòmic ja que no és cultivada. Les cloïsses cal bullir-les o fer-les al vapor per obrir-les. Es recomana tenir-la en aigua amb sal prèviament.

    42,90 €

    42,90 € per kg

  • L' Angula és un peix blau am un alt contingut Lgras i molt valorat a la nostra gastronomia a part de pel seu sabor por les poques existències. Producte congelat.

  • Un dels peixos més apreciats de la nostra gastronomia. Accepta moltes coccions: a la planxa, al forn, empanat, en salsa…i la seva carn ferma sol agradar a tota la família.

    59,40 €

    29,70 € per KG

  • 29,70 €

    59,40 € per kg